Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джамала впевнена у спроможності Києва прийняти Євробачення

Джамала впевнена у спроможності Києва прийняти Євробачення
216754 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співачка Джамала дала свій коментар щодо вибору міста для проведення конкурсу Євробачення 2017 року. Зірка впевнена, що столиця гідно прийме європейських гостей завдяки добре розвиненій інфраструктурі.

Співачка Джамала, яка принесла Україні перемогу у європейському музичному конкурсі Євробачення, вперше прокоментувала рішення спеціального комітету щодо міста проведення заходу. Джамала розповіла, що незважаючи на нейтралітет, який вона довгий час витримувала, сама вона зраділа такому рішенню, оскільки вважає Київ достойним кандидатом для проведення міжнародного конкурсу. За словами співачки, столиця має достатньо хорошу інфраструктуру — аеропорти, готелі та інше, для забезпечення гідної зустрічі великої кількості іноземців. Ще раніше голова Києва Віталій Кличко, запевняючи у великій повазі до всіх кандидатів, доводив, що за показниками інфраструктури столиця найбільше гідна приймати міжнародний конкурс.

Крім Києва, кандидатами на прийом Євробачення у фіналі конкурсу залишилися Дніпро та Одеса, та за підсумками голосування, яке відбулося 9 вересня, перемогла столиця України.

Як повідомили офіційно, Євробачення наступного року проходитиме не на Національному спортивному комплексі "Олімпійський", а у Міжнародному виставковому центрі, що розташований на Лівому березі столиці.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео