Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За що світ любить харизматичну Емму Стоун?

За що світ любить харизматичну Емму Стоун?
162816 ПЕРЕГЛЯДІВ

6-го листопада номінантка на «Оскар» та фаворитка Венеціанського кінофестивалю Емма Стоун відзначить своє 28-річчя. У кіно дівчина дебютувала ще 2005-го і з того часу її кар'єра складається з виключно злетів. А враховуючи широкий спектр ролей, зіграних акторкою, цілком логічно, що режисери полюватимуть на міс Стоун ще дуже довго. Сама Емма, на противагу позитивній думці спільноти про себе, вважає власну кар'єру «цілковитими везінням та шаленством».

 

Звісно, красуня лукавить: з 17-ти років вона оббивала пороги кастингів, змінила рідну Аризону на Лос-Анджелес та навіть позбулася половини власного імені, оскільки Емілі Стоун – а саме так насправді звуть зірку – у Голлівуді вже існувала. За словами акторки, вона все ще нервує перед офіційними прийомами та не бачить сенсу у позуванні на червоній доріжці. Крім того, Емма здатна драматизувати і навіть зізналася у тому, що страждає від панічних атак.

У мюзиклі «Ла-Ла Ленд» зірка зіграла практично саму себе зразка 2005-го року. Але за його екранною легкістю лежали тижні танцювальних репетицій та співів, через які Емма пройшла, аби переконливо зіграти акторку, що мріє про славу. Вже у своєму наступному фільмі «Битва статей» міс Стоун вперше зобразить на екрані реальну особистість – тенісистку Біллі Джин Кінг, котра була однією з найкращих спортсменок світу та присвятила життя боротьбі за рівні права жінок і чоловіків у спорті. Емма каже, що подібних людей ще не грала ніколи, тож багато вправлялася з ракеткою на корті та мало не переїхала до спортзалу. При цьому, дівчина вже встигла отримати й свої наступні ролі, одна з яких чи не найнесподіваніша у кар'єрі міс Стоун – це підступна Круелла де Віль. Що ж, Емма знову вражає.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео