Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Дівчина у потязі» Емілі Блант та головні секрети її краси

«Дівчина у потязі» Емілі Блант та головні секрети її краси
217003 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поки світовий кінопрокат завмер, переглядаючи непередбачувану «Дівчину у потязі», виконавиця ролі Рейчел у вищезазначеному трилері – британська зірка Емілі Блант – готується до ролі культової Мері Поппінс, виховує двох маленьких доньок та бажає спробувати власні акторські сили у вестерні, оскільки вважає цей жанр «надзвичайно веселим».

 

Аби залишатися гарною і на червоних доріжках, і в повсякденному житті, Емілі починає кожен свій ранок з одного і того ж косметичного ритуалу: спочатку очищує своє обличчя після сну, потім протирає теплим рушником і вже насамкінець наносить крем, котрий захищає шкіру від сонця. Оскільки мешкає зірка у сонячному Лос-Анджелесі, без сонцезахисних засобів не проходить жоден з її днів.

До пластичної хірургії місіс Блант ставиться негативно, вважаючи, що старішати потрібно елегантно та природно. Тому власних зморшок не боїться, а обожнює їх, вважаючи кожну захоплюючою історією. Косметолога Емілі навідує не частіше одного разу на тиждень. Два рази на сім днів зірка робить маски для обличчя та ретельно слідкує за власним волоссям, котре через постійні зміни образів акторки на екрані завжди страждає найбільше.

Ще один секрет краси та енергії місіс Блант – зелений чай та свіжовичавлені соки із зелених овочів. Емілі зізнається, що багато п'є їх кожного дня, оскільки вони не тільки корисні для організму, а й є найкращим детоксом. Вже чотири роки зірка відвідує спортивні зали хіба що заради скрупульозної підготовки до зйомок в екшенах, обравши для себе ранковий щоденний біг у якості єдиного фізичного навантаження. Крім того, акторка радить менше експериментувати з декоративною косметикою та любити кожен власний недолік.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео