Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Гонорари Джонні Деппа потрохи зменшуються

Новини України: Гонорари Джонні Деппа потрохи зменшуються
158920 ПЕРЕГЛЯДІВ

Депп в останні роки входив до найпопулярніших акторів. Відповідно він відносився до самих дорогих зірок Голлівуду. 


Депп в останні роки входив до найпопулярніших акторів. Відповідно він відносився до самих дорогих зірок Голлівуду. Проте за офіційними даними останнім часом йому дуже не щастить з вибраними ним проектами: всі картини, в яких він грає головну роль, виступають у прокаті світу досить скромно. Тому середній гонорар Джонні Деппа значно знизився, і за роль у новій серії «Піратів Карибського моря» актор отримає набагато менше, ніж за попередні частини пригодницького фільму.
Незаперечний статус актора як зірки раніше сильно привертав людей в кінотеатри, але в останні роки через невдалі стрічки він сильно похитнувся. «Самотній рейнджер», «Похмурі тіні», «Перевага» і нещодавно вийшовший «Мордекай» слабо стартував у прокаті і не стали блокбастерами, хоча у режисерів були великі плани на рахунок них. «Самотній рейнджер» виявився одним з найбільших провалів останніх років. По офіційним даним, 250-мільйонний вестерн «Самотній рейнджер» зібрав тільки $ 260 млн.
Але, в майбутньому Джонні Деппа очікують нові флагманські проекти, невдача яких майже неможлива: продовження стрічки «Аліси в країні чудес», якій вдалося зібрати трохи більше $ 1 млрд та нова частина кіносеріі «Пірати Карибського моря - 5». За інформацією THR, Депп за обидва фільми отримає набагато менше. Тепер Депп не може претендувати на попередні $ 20 млн. Відомо, що за «Мордекай» його гонорара склав менше $ 10 млн. У полиці російських та українських прокатів авантюрна комедія вийде 19 лютого 2015 року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео