Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Показали перші кадри із драми «Повернувшийся» із Леонардо Дікапріо в головній ролі

Новини України: Показали перші кадри із драми «Повернувшийся» із Леонардо Дікапріо в головній ролі
26608 ПЕРЕГЛЯДІВ

Картина має вийти в прокат на початку наступного року. Фільм «Бердмен» режисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту на даний момент продовжує збирати нагороди, а її режисер тим часом продовжує трудитися над іншим проектом - драмою «The Revenant» - «Повернувшись».


Картина має вийти в прокат на початку наступного року. Фільм «Бердмен» режисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту на даний момент продовжує збирати нагороди, а її режисер тим часом продовжує трудитися над іншим проектом - драмою «The Revenant» - «Повернувшись». Відомо, що головні ролі в ній виконають Том Харді та Леонардо ДіКапріо.
Режисер драми Алехандро Гонсалеса Іньярріту поділився інформацією, що у новому фільмі Леонардо ДіКапріо зіграє роль мисливця Х’ю Гласса. По сюжету на нього накинеться ведмідь і сильно його поранить. Компаньйони Х’ю Гласса, яких зіграли Вілл Поултер, Том Харді та Доналл Глісон скористаються нагодою і обкрадають його. Згодом вони лишають мислився напризволяще. Але Гласс, яка грає красень Леонардо ДіКапріо, все ж таки виживає і вчиться самостійно протистояти та виживати в дикій природі. Згодом він спрямовує полювання вже не на давніх ворогів - ведмедів, а на «товаришів», які кинули його помирати. Прем’єра цієї захоплюючої стрічки запланована на кінець 2015 року. Після цього фільму про те, що Леонардо ДіКапріо зіграє когось, поки ще не виявлено. Як ми вже повідомляли раніше, драма «The Revenant» ймовірно стане останньою перед паузою в його кар’єрі, про яку він не неодноразово говорив.
Фільм «Бердмен» Алехандро Гонсалеса Іньярріту критики майже одноголосно визнали кращою роботою постановника, і він є головних претендентом на отримання «Оскару». 24 січня, як повідомлялося вже на нашому сайті, він нагороджений премією Гільдії американських продюсерів, обійшовши «Отроцтво». Таким чином «Бердмен» збільшивши шанси на отримання «Оскару», так як фаворити продюсерів США останні роки ставали фаворитами кіноакадеміків.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео