Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На полицях прокату вже з’явилася захоплююча стрічка «Мисливець на лисиць»

На полицях прокату вже з’явилася захоплююча стрічка «Мисливець на лисиць»
238316 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фільм «Мисливець на лисиць» Беннета Міллера став знаменитим ще до виходу в прокат.


Фільм «Мисливець на лисиць» Беннета Міллера став знаменитим ще до виходу в прокат. Спочатку робота режисера була відзначена на фестивалі в Каннах, а тепер він має всі шанси отримати премію «Оскар» в номінації «Кращий режисер». Також відомо, що у фільмі зіграли Марк Руффало, Стів Карелл та Ченнінг Татум. І багато хто з знавців називає роль мультимільйонера Джона Дюпона однією з кращих в стрічці Стіва Карелла, за яку теж може отримати «Оскара».
У першу чергу, фільм «Мисливець на лисиць» приваблює своєю невигаданою історією. В основі сюжету лужить трагічна історія мецената і мільярдера Джона Дюпона, який є спадкоємцем компанії DuPont, яка є третьою у світі за величиною хімічного конгломерату. По сюжету, його компанія - спонсор елітного загону борців Foxcatcher, на чолі якого борець вільного стилю з Америки та чемпіон Олімпійських ігор Шульц Дейв (його зіграв Руффало Марк, якого номінували за «Кращу роль другого плану» на «Оскар»). Джон запросив спортсмена з сім’єю в маєток до себе для тренувань, але ніхто навіть не здогадувався, що мільярдер серйозно хворий ...
До фільму «Мисливця на лисиць» у Міллер зняв блискучу стрічку «Людина, яка змінила все». В ній йшлося також про спорт, але головним у ній була суперечлива особистість Бреда Пітта. В теперішньому пригодницькому фільмі «Мисливці на лисиць» Бенетто приділяє увагу взаєминам Дейва Шульца, його брата та Джона Дюпона. У підсумку, фільм стає чимось більшим, ніж простий переказ трагедії, яка дійсно відбулася у 1966 році. Беннет Міллер поставив акторам дуже високу планку і потроху підвищує градус оповіді. На полицях прокату фільм з’явився 29 січня 2015 року. Ця картина претендує отримати премію «Оскар».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео