Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Донька Вітні Х’юстон знаходиться у важкому стані

Донька Вітні Х’юстон знаходиться у важкому стані
26697 ПЕРЕГЛЯДІВ

Боббі Крістіна - донька Вітні Х’юстон була доставлена в одну із лікарень без свідомості.


Боббі Крістіна - донька Вітні Х’юстон була доставлена в одну із лікарень без свідомості. Відомо, що до того вона захлинулася водою у власній ванні. Лікарям вдалося її врятувати, але 25-річна жінка тепер перебуває в штучній комі. Про це повідомив журналістам її теперішній чоловік Нік Гордон.
Із його слів, Нік знайшов Боббі, яка лежала у ванні обличчям вниз. Сталося це 31 січня, десь після 10 години ранку. Тепер місцева поліція з’ясовує всі обставини дивного інциденту та опитує родичів і друзів Христини.
Нік повідомив, що у ванну кімнату зайшов разом із приятелем, коли вони не знайшли Боббі в кімнатах. Все це відбулося в тому будинку, де Христина раніше жила з матір’ю. Нік жив із ними 13 років. Уїтні виховувала Ніка. Боббі та Нік росли як брат і сестра, але після трагічної смерті матері між молодими людьми виникло нове почуття, і рік назад вони одружилися.
Гордон з упевненістю стверджує, що в особистому житті у них було все в порядку. І він гадки не має, що сталося в ту суботу. Я впевнений, що це якась випадковість. Період із дня смерті матері і до кінця лютого для Боббі став дуже важким. Нагадаємо, що 11 лютого 2012 Вітні потонула у ванні готелю. Її знайшли за декілька годин до того, як вона мала виступати на церемонії вручення «Греммі». Тіло співачки знайшли в точно такому стані, як і тіло дочки 31 січня.
Проведене розслідування встановило, що Уїтні Х’юстон в день смерті прийняла дозу наркотиків і пила спиртне. Поліція зробила висновок, що Х’юстон не хотіла покінчити з собою. Але суміш наркотичних речовин та алкоголю зробили своє - співачка заснула і захлинулася водою.
Всі близькі Боббі запевняють, що вона ніколи не приймала наркотиків і практично не вживає алкогольні напої. Поки працівники поліції не повідомили, чи були вони в крові дочки знаменитої Вітні Х’юстон. У лікарню приїхав батько Христини, а також актор Тайлер Перрі. Тепер вони чергують в її палаті. Нік також знаходиться біля неї.
Поліція повідомила, що він врятував свою дружину. Гордон витягнув її тіло з ванни і не розгубився - зробив штучне дихання, поки приятель викликав швидку. Лікарі заявили, що він чудово впорався. Коли лікарі прибули, Крістіна вже дихала самостійно.
Відомо, що перед цим інцидентом дочка Х’юстон працювала над записом дебютного альбому. Вона дуже багато часу присвячувала йому та кожний день займалася вокалом з педагогом.
Поліцію насторожує тільки один момент в цій історії - 23 січня 2015 року був здійснений виклик патрульних в будинок, в якому живуть Крістіна і Нік. Той, хто дзвонив сказав, що подружжя б’ється. Але приїхавши, працівники поліції нікого в будинку не знайшли. Тоді вирішили, що дзвінок зробив телефонний хуліган.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео