Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Анджеліна Джолі: я не матиму дітей

Анджеліна Джолі: я не матиму дітей
132771 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голівудська діва приголомшила всіх відвертістю в інтерв’ю The New York Times. Виявляється, вона нещодавно перенесла важку операцію з видалення яєчників і фаллопієвих труб


Голівудська діва приголомшила всіх відвертістю в інтерв’ю The New York Times. Виявляється, вона нещодавно перенесла важку операцію з видалення яєчників і фаллопієвих труб.
На даний крок акторка наважилася через велику загрозу онкології. У її родині багато жінок страждали на рак. Результати тесту на виявлення активності ракових клітин виявилися невтішними, що й спонукало до кардинальних дій.
Я пройшла через випробування, яке долають тисячі інших жінок. Я дала собі настонову – зберігати спокій, бути сильною, а також не думати про те, що я не зможу дожити до того моменту, коли мої діти виростуть і народять мені онуків – поділилася переживаннями акторка.
Нагадаємо, у погоні за шансом знизити ризик захворювання раку, у травні 2014 року Анджеліна Джолі здійснила подвійну мастектомію. За її словами, операція була складніша за теперішню. Як ми знаємо, такий період жіночого життя супроводжується радикальними змінами в організмі:
«Усунити ризик повність неможливо. Я залишаюся схильною до раку, але буду шукати природні способи посилити імунну систему.» – зауважила Джолі.
Підтримки акторці не відбавляти. Лікарі та близькі надихають її. Великим плюсом стало швидке відновлення після першої операції. Свого роду віддушиною став її режисерський проект – фільм «Незламний». Він став точкою концентрації Джолі. Її бажання повернутися до роботи було досить сильним, що й відіграло вагому роль у реабілітації.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео