Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Андрій Макаревич заспівав для українців

Новини України: Андрій Макаревич заспівав для українців
213176 ПЕРЕГЛЯДІВ

22 липня славетний російський поп-музикант Андрій Макаревич дав концерт у Києві, зібравши повний зал у Жовтневому палаці. Співак виконував переважно старі хіти, не ризикнувши поки заспівати нову пісню, записану одразу трьома мовами.

У середу лідер легендарного російського рок-гурту «Машина Времени» Андрій Макаревич приїхав до Києва, щоб дати концерт у столичному Жовтневому палаці. Ціни на квитки варіювалися від 190 до 3000 гривень, однак зала палацу була заповнена вщент. Макаревич виконував лише старі пісні, вирішивши поки не співати нову пісню українською мовою, яку музикант записав сумісно з українським гуртом «Гайдамаки» та співаком з Польщі Мацеєм Малинчуком, яка має назву «Тільки любов залишить тебе живим».

Розповідаючи про нову пісню, яка записана українською, російською і польською мовами, Андрій Макаревич попросив не надавати їй політичного підтексту, оскільки головною ідеєю композиції є здатність любові об’єднувати і рятувати людей. Рок-музикант зауважив, що люди мають менше уваги приділяти політиці, що виконує деструктивну роль.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео