Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джонні Депп радить дочці відмовитися від кар’єри моделі

239851 ПЕРЕГЛЯДІВ

Джонні Депп висловив незадоволення вибором своєї дочки Лілі-Роуз, яка вирішила розпочати модельну кар’єру. Зірковий батько вважає професію моделі несерйозною і радить дочці обрати більш серйозне покликання.

Шістнадцятирічна дочка Джонні Деппа Лілі-Роуз вирішила взяти приклад зі своїх зіркових батьків Джонні Деппа та Ванесси Параді і зробити власну кар’єру у шоу-бізнесі. Дівчина пробує себе у якості моделі. Депп вважає, що у віці Лілі-Роуз потрібно думати про навчання і перш ніж робити кар’єру моделі чи актриси, отримати достойну освіту. Актор зауважує, що почати модельну чи акторську кар’єру можна завжди, а надолужити втрачене в освіті з початком самостійного життя та появою сімї дуже важко.

Незважаючи на незадоволення батька, Лілі-Роуз Депп вже з перших кроків у модельному бізнесі досягла певних успіхів. Так, вона стала обличчям компанії Chanel.

Поки Лілі-Роуз не дуже прислухається до порад батька і перебуває більше під впливом матері Ванесси Параді, яка здобула першу популярність як співачка у 14 років.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео