Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Американська актриса створила модну лінію одягу для повних жінок

186606 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома голлівудська актриса Мелісса Маккарті вирішила створити колекцію одягу для повних жінок. Зірка сама виступила у ролі дизайнера, при розробці моделей одягу враховуючи проблеми, з якими їй самій доводилося зіштовхуватися через свої пишні форми.

Презентуючи свою колекцію для повних жінок, актриса Мелісса Маккарті прокоментувала таке своє рішення: вона створила одяг, розмір якого варіюється від 40 до 60, для того щоб пишнотілі дами почували себе комфортно і не відчували незручностей, з якими вони зустрічаються щодня, носячи звичайний одяг. Зокрема, у колекції є вузькі джинси, які добре тягнуться, не демонструючи недоліки фігури жінки. Також у лінії одягу від Мелісси Маккарті є блузи, сукні, кардигани і топи, створені з урахуванням особливостей фігури повних жінок.

Маккарті, яка сама відрізняється пишними формами, зізналася, що розробляла цю колекцію «під себе», втілюючи під час створення моделей свої побажання, адже сучасні виробники одягу пропонують замало моделей для жінок з особливими фігурами.

Сама зірка голлівудських комедій пишається своєю фігурою і не планує худнути, щоб підігнати своє тіло під стандарти.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео