Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Анджеліна Джолі залучає дітей до волонтерства

53441 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голівудська актриса, красуня і жінка з великим серцем Анджеліна Джолі уже багато років посол доброї волі ООН. Анджеліна Джолі неодноразово відвідувала країни третього світу з миротворчою місією, а також надавала волонтерську та меценатську допомогу. Нещодавно кінодіва побувала в М’янмі. Джолі не лише зустрілася з президентом країни, а й знайшла час, аби відверто поспілкуватися з жінками, котрі постраждали під час військових конфліктів або стали жертвами насильства. Крім того, вона побувала на фабриці, де виготовляють текстиль, аби перевірити техніку безпеки та охорону праці місцевих трудівниць.

Проте до М’янми голлівудська суперстар приїхала не одна. Компанію їй склав дванадцятирічний син Пакстон. Його Анджеліна всиновила у 2007 році у В’єтнамі.

Крім того, разом з членами зіркового сімейства на зустрічі була Аун Сан Су Чжі, відома дисидентка - лауреатка Нобелівської премії і колишня політувязнена.

Анжеліна Джолі, крім волонтерських справ, готується до роботи в новому фільмі, зйомки якого відбудуться у Південно-Східній Азії.

До речі, це не вперше голлівудська красуня під час візитів у різні країни бере з собою дітей. Не так давно, зірка побувала в Туреччині та відвідала біженців із Сирії, котрі мешкають у даній країні. Разом з Джолі до родини біженців приїжджала її дочка.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео