Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бред Пітт допомагає жертвам стихії

106795 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бред Пітт до свого акторського амплуа додав ще й суспільну активність. Зокрема, голівудська зірка зводить будинки для людей, постраждалих у результаті сильного урагану, який залишив без житла сотні мешканців Нового Орлеану.

Бред Пітт власними зусиллями заснував фонд допомоги жертвам стихії. Фонд під назвою Make it Right забезпечує жителів Нового Орлеану новими міцними будинками. На гроші, які зібрав фонд, очолюваний Бредом Піттом, побудували вже 109 помешкань. Бред Пітт не лише виступив ініціатором і засновником фонду. Він особисто брав участь у розробці дизайну будинків, самостійно відбирав архітекторів, керував добровольцями, які виявили бажання допомогти постраждалим. Більше того, аби мати можливість контролювати кожен етап будівництва, подружжя Пітт-Джолі побудували собі будинок у місті і зробили його другим домом.

У результаті такої роботи будинки вийшли якісними, міцними і стійкими до негоди, яка часто відвідує цей регіон. До того ж житло, створене під керівництвом Бреда Пітта, відповідає всім вимогам зеленого будівництва, на дахах встановлені сонячні батареї, що роблять будівлі економними та енергоефективними. А навколо помешкань старанно попрацювали ландшафтні дизайнери, які створили особливий затишок.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео