Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Елтон Джон викликає Путіна на серйозну розмову

213640 ПЕРЕГЛЯДІВ

Легенда світової музики британський співак Елтон Джон прагне зустрітися з Володимиром Путіним, щоб обговорити з ним проблему ставлення до представників сексуальних меншин у Росії. Причиною такого бажання є цілковите порушення прав геїв у Росії та бажання зірки змінити існуючу ситуацію.

Елтон Джон має бажання провести зустріч з російським президентом Володимиром Путіним, щоб спонукати його до вирішення конфлікту, що склався у країні у ставленні до представників секс-меншин. У Росії не сприймають серйозно цю верству населення і систематично порушують їх права.

Сам Елтон Джон поки не вірить у реальність зустрічі з Путіним, однак все ж робить спроби звязатися з ним. При цьому співаку байдуже, як президент Росії поставиться особисто до нього, головне, за словами музиканта, щоб до його думки дослухалися.

Водночас представники російської влади поки заперечують можливість зустрічі музичної легенди з очільником Росії.

Нещодавно Елтон Джон взяв участь у щорічній Ялтинській конференції, що цього разу проходила у Києві. На заході музикант виступив з доповіддю на цю ж тему, однак уже по відношенню до українських реалій, висловивши побажання, щоб у країні більш толерантно ставилися до ЛГБТ-громади.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео