Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська зірка викликала фурор у Великій Британії

26817 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська співачка Руслана Лижичко блискуче виступила у Манчестері, викликавши фурор і захоплення у своїх англійських прихильників, серед яких було чимало громадян України - жителів Великої Британії.

10 жовтня відбувся другий сольний концерт української співачки Руслани Лижичко у британському місті Манчестер. Як показала реакція публіки на виступ зірки, концерт пройшов тріумфально: Руслана викликала щире захоплення як в етнічних українців, які живуть у Великій Британії, так і в англійців. У Манчестері Руслану приймали дуже захоплено, постійно чулися вигуки на підтримку України.

Сама співачка залишилася дуже вдячною своїм прихильникам, на своїй сторінці у соцмережі співачка висловила подяку українцям Британії за палку підтримку своєї творчості.Зірка зізналася, що такий прийом додав їй сил та енергії, які вона сама прагла додати своїм слухачам.

Концерт Руслани, який пройшов 10 жовтня, був вже другим сольним виступом співачки та активного громадського діяча у Великій Британії, до цього вона понад 10 років не давала сольних концертів у цій країні. Запросила її до Манчестера місцева патріотична організація Союз українців у Великій Британії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео