Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вахтанг Кікабідзе заспівав у київському метро

106959 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе зробив справжній подарунок своїм київським прихильникам — перебуваючи в Україні, заспівав свій хіт у столичній підземці.

У рамках свого гастрольного туру Вахтанг Кікабідзе відвідає 10 українських міст, де дасть концерти. Однак київським прихильникам відомого грузинського співака пощастило найбільше — під час свого візиту до столиці він заспівав хіт “Чито-дріто” просто у підземці. Разом зі своєю шоу-групою та вуличними музикантами артист виступив на станції київського метро “Площа Льва Толстого”, зібравши навколо себе численну публіку.

Актор фільму “Міміно” активно підтримує українців, тому часто буває на гастролях в Україні. Під час свого минулого візиту до Києва Кікабідзе заспівав на концерті пісню “Червона Рута” і розгорнув прапор України, висловлюючи цим солідарність з українцями. Крім того, співак і актор хотів би піти добровольцем у зону АТО, якби йому дозволяли вік та здоров’я.

До Росії Кікабідзе не їздить уже протягом восьми років. Причина цьому — протест проти вторгнення військ цієї країни у Грузію. Анексію Криму Вахтанг Кікабізде сприйняв як власну трагедію подібно до грузинської ситуації.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео