Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чи отримає Шон Пенн другий шанс

187252 ПЕРЕГЛЯДІВ

У стосунках з красунею Шарліз Терон поки що невідомо. Не дарма говорять, що втратити набагато легше, ніж здобути, а руйнувати простіше, ніж збудувати. Очевидно, що Шон Пенн це усвідомив після того, як голлівудська акторка Шарліз Терон покинула його в липні цього року, незважаючи на те, що зіркова пара готувалася до весілля, про яке так мріяла виконавиця головної ролі у фільмі «Адвокат диявола» та «Монстр».

Шарліз після розставання зайнялася вихованням дітей: сина Джексона та маленької донечки Августи, котра нещодавно з’явилася акторки. А от Шон Пенн засипає колишню подругу знаками уваги, постійно телефонує їй і намагається реабілітувати їхні стосунки.

Близькі до зіркової пари люди ділилися з пресою інформацією щодо того, що стало причиною розставання. Це вибуховий характер актора, який Шарліз втомилася терпіти.

Поки що білявка ігнорує спроби помиритися від колишнього коханого, однак Шон Пенн не збирається здаватися. Невідомо чи вдасться йому знову покорити серце красуні Шарліз Терон, однак спільні друзі говорять про те, що вони були прекрасною парою

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео