Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дженніфер Лопес знову вийде заміж

107114 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дженніфер Лопес офіційно стане дружиною наприкінці листопада. Її майбутнім чоловіком стане танцюрист і хореограф Каспер Смарт, з яким співачка і актриса давно має романтичні стосунки.

Дженніфер Лопес та її коханий чоловік Каспер Смарт оголосили про своє майбутнє весілля, яке відбудеться у кінці листопада. Про те, що пара офіційно оформить стосунки, у пресі говорили ще весною, однак пара підтвердила ці чутки лише зараз.

Відома співачка і актриса, якій вже виповнилося 46 років, старша за свого обранця на 18 років. Однак хореографа це не турбує. Актриса вже познайомилася з родичами нареченого, які живуть у Мексиці. Як відомо, рідні Каспера не турбуються через велику різницю у віці майбутнього подружжя.

Як зізналася сама Дженніфер Лопес, вона змушена буде розчарувати прихильників і журналістів, оскільки не планує велике весілля — зірка, яка вже тричі була одружена, хоче поєднатися шлюбом скромно і відсвяткувати цю подію у Мексиці разом з родиною майбутнього чоловіка.

Дженніфер Лопес зізналася, що перебування у маленькому мексиканському містечку-батьківщині нареченого їй дуже сподобалося, оскільки вона може не хвилюватися стосовно свого зовнішнього вигляду і не боятися “нападу” папарацці.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео