Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Відомий американський гурт збирається відвідати Донецьк

214114 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американський гурт Limp Bizkit обіцяє відвідати з концертом Донецьк, окупований проросійськими бойовиками. Про це повідомив лідер гурту Фред Дарст, який нещодавно відзначився скандальним виступом у Криму.

Відомий американський гурт Limp Bizkit може виступити у Донецьку, який зараз перебуває під контролем бойовиків. Співак рок- та реп-напряму, лідер гурту Фред Дарст розповів, що візит музичного колективу у столицю Донбасу обовязково відбудеться, однак точної дати запланованого концерту він поки назвати не може.

Фред Дарст нещодавно відзначився скандальним виступом у Криму, коли під час концерту співак розгорнув плакат, на якому значилося, що Крим належить Росії. Більше того, американський рокер зізнався, що хотів би оселитися на окупованому півострові і створювати там музику і фільми, а російського президента вважає “хорошим хлопцем”. Дарст висловив бажання придбати будинок у Криму і жити по півроку на півострові, однак відмовлятися від громадянства Сполучених Штатів не планує. Натомість співак хотів би мати подвійне громадянство — російське та американське.

Ще раніше музиканти гурту анонсували турне по містам України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео