Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кім Кардашьян отримає подарунок за народження дитини

53695 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кім Кардашьян сподівається отримати від свого чоловіка подарунок на честь народження другої дитини — зірка замовила діамантове кольє вартістю в 1 мільйон доларів, про що повідомила у своєму блозі.

Американська актриса, модель і ведуча ток-шоу Кім Кардашьян, яка зараз вагітна другою дитиною, попросила у свого чоловіка Каньє Уеста дуже дорогий подарунок на честь народження малюка. Зірка у якості заохочення прагне отримати діамантове кольє вартістю в 1 мільйон доларів.

Як сказала сама Кім, такий подарунок компенсує їй усі страждання, які вона переживе протягом вагітності та пологів. Схоже кольє зірка вже отримала від чоловіка після народження першої дитини — дочки Норт, якій зараз два роки.

Кім Кардашьян розповіла, що подарунок за народження дитини — це не лише її забаганка: її подруги, які дарували коханим дітей, отримували від чоловіків коштовності та дорогі автомобілі.

Як розповідає зірка, вона має народити справжнього богатиря: форми Кім дуже збільшилися порівняно з першою вагітністю. Зірка, яка зараз перебуває на восьмому місяці вагітності, вже набрала 24 кілограми. Як зізналася Кім, вона ненавидить стан вагітності, і за першої, і за другої вагітності почуває себе не дуже добре.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео