Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Злата Огневич виступила перед українською діаспорою

160694 ПЕРЕГЛЯДІВ

Популярна українська співачка Злата Огневич, яка відмовилася від депутатського мандату і вирішила присвятити себе музиці, відвідала Чикаго для того, щоб виступити перед українською діаспорою.

Злата Огневич днями виступила перед представниками української діаспори в американському місті Чикаго. До Сполучених Штатів зірку запросили у якості гості місцевого пісенного конкурсу “Міс українська діаспора-2015”. Співачку гостинно приймали на конкурсі, зокрема, мер міста особисто вітав Злату на заході.

Крім відвідування цього конкурсу та концерту, що співачка дала для українців, які живуть в Америці, Злата побувала в українських школах. Там, спілкуючись з дітьми про музику, вона розповіла їм про Україну.

Багатою була і культурна програма Злати Огневич в Америці: вона відвідала Український національний музей у Чикаго та дізналася про культурний спадок, яким можуть пишатися американські українці.

Фотозвіт зі своєї подорожі Злата Огневич виклала на сторінці у соціальній мережі.

Як відомо, співачка відмовилася від своїх депутатських повноважень, оскільки вважає, що у своїй більшості Верховна Рада бездіяльна. З цієї причини співачка склала депутатський мандат і вирішила продовжити займатися музикою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео