Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рінго Старр розпродує речі

Рінго Старр розпродує речі
214277 ПЕРЕГЛЯДІВ

Музикант Рінго Старр, котрий останній приєднався до знаменитого та найпопулярнішого гурту минулого століття «Бітлз», виставив на аукціон речі, котрі напряму пов’язані з діяльністю музичного гурту.

Так серед лотів, котрі були виставлені в каліфорнійському аукціонному домі Julien’s Auctions, був рідкісний екземпляр «Білого альбому», який був випущений на території Великої Британії в 1968 році. А його унікальність в серійному номері – А0000001. За цей лот хтось не пошкодував викласти із власної кишені сімсот дев’яносто тисяч доларів, а це майже вдвічі більше, ніж проданий був перший запис Елвіса Преслі, за який заплатили триста тисяч доларів.

Американський футболіст Джим Ірсей, котрий грає за команду Indianapolis Colts, виклав два мільйони двісті тисяч доларів за ударну установку, яка належала колишньому «бітлу». А гітара Rickenbacker, на якій грав Джон Леннон, а згодом подарував Старру з аукціону пішла за дев’ятсот десять тисяч доларів.

Так на акціоні Рінго Старр та його дружина Барбара Бах висталиви майже вісімсот предметів. Гроші, отриманні від аукціону, підуть на дитячий фонд, яким керує зіркове подружжя.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео