Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Брати Кличко відвідали «Серце дітям»

133991 ПЕРЕГЛЯДІВ

Боксер Володимир Кличко та мер Києва Віталій Кличко побували на щорічному благодійному заході, який називається «Серце дітям». Його традиційно організовує благодійна організація Ein Herz für Kinder в Німеччині. Мета заходу – зібрати найбільше коштів, котрі будуть направлені для допомоги дітям. Кошти збирають, запрошуючи знаменитостей, котрі роблять пожертви самі та закликають до цього свої колег, друзів й усіх небайдужих до дитячої долі людей.

На світську благодійну акцію українці прийшли в компанії супутниць. Поряд із київським мером була його дружина Наталія Кличко. Володимира Кличка супроводжувала відома голлівудська актриса Гейден Панеттьєр.

Звісно, увага папараці була привернута до Панеттьєр, котра вперше вийшла у світ після того, як заявила, що страждає післяпологовою депресією.

Однак, на благодійному телемарафоні актриса щасливо посміхалася та охоче фотографувалася поряд з коханим та родиною.

В той час, прихильники Гейден прокоментувала її вбрання, відмітивши, що воно було не надто підходящим до такого роду заходу. До речі, це не перший випадок, коли Гейден Панеттьєр критикують за її манеру одягатися.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео