Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Леді Гага похвалилася незвичайним подарунком

80488 ПЕРЕГЛЯДІВ

Епатажна американська поп-зірка Леді Гага отримала незвичний подарунок, яким одразу похвалилася в Інстаграмі: на Різдво співачці подарували справжнього коня. Фото нового друга зірка одразу опублікувала у соціальній мережі.

Співачка Леді Гага, відома своїми епатажними витівками, була дуже здивована новим подарунком від своїх друзів: на порозі будинку співачка побачила живого коня, який тепер належить їй. Як розповіла Леді Гага, вона давно не була такою щасливою.

Білий кінь, прикрашений рожевою стрічкою, став різдвяним подарунком для Леді Гаги, яка залишилася дуже здивованою та задоволеною презентом. Зірка одразу виклала фотографії нової улюблениці в Інстаграмі, подавши свій коментар: вона пообіцяла добре піклуватися про свого нового друга і дуже любити його.

Співачка відома своєю любов’ю до тварин: у неї вже є два французьких бульдоги, один з яких отримав популярність, ставши “обличчям” рекламної кампанії сумок, зірковий бульдог навіть опинився на обкладинці глянцевого журналу. Леді Гага, крім того, має власний курятник.

Для нової улюблениці, яку співачка назвала білим янголом, залишилося придумати ім’я. Цим активно займаються прихильники зірки, пропонуючи свої варіанти у соціальних мережах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео