Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гвінет Пелтроу створила натуральну косметику

107348 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома голлівудська актриса Гвінет Пелтроу пропонує жінкам всього світу спробувати косметику, яку зірка невдовзі презентує під власним брендом. Як розповідає актриса, її косметична лінія абсолютно натуральна і підходить для будь-якої шкіри.

Гвінет Пелтроу, відома у Голлівуді не лише оскароносними ролями, але й своїм іміджем захисниці здорового способу життя, випускає нову косметичну лінію. Головною особливістю косметики від Пелтроу буде її абсолютна натуральність: за словами зірки, у кремах її лінії Goop не буде парабенів, силікону, різних хімікатів та інших речовин, шкідливих для здоров’я людей — до 90 відсотків складу косметичних засобів є натуральними.

Прихильниця здорового способу життя та спорту Гвінет Пелтроу нагадує жінкам, що їхня шкіра подібно до губки всотує в себе всі речовини, які на неї потрапляють з косметикою. Тому вона радить жінкам, які стежать за собою, звернути увагу на косметику, запропоновану актрисою.

Гвінет Пелтроу вже доводилося працювати над створенням косметичних засобів — вона брала участь у створенні косметики Juice Beauty у ролі запрошеного креативного директора.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео