Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Том Круз отримав нову цікаву роль

187830 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голлівудський актор Том Круз планує зіграти у новій версії фільму “Мумія”. Серед інших претендентів актор виявився найкращою кандидатурою на одну з головних ролей у цьому очікуваному ребуті, який має вийти на екрани у 2017 році.

Том Круз став найкращим претендентом на виконання однієї з головних ролей у картині “Мумія”, яка стане рімейком культового голлівудського фільму. Режисер стрічки — Алекс Куртцман, зніматиметься картина компанією Universal Pictures, представники якої повідомили про створення ряду фільмів-ребутів про фантастичних монстрів зі стрічок 1930-50-х років. За попередніми прогнозами, датою виходу картини на великі екрани буде березень 2017 року, однак згодом, не пояснюючи причини, термін офіційної презентації фільму перенесли на червень того ж року.

Сюжет нової “Мумії” її автори поки не розкривають. Поки відомо лише те, що Том Круз виступить у фільмі у ролі колишнього морського військового, якому доведеться зустрітися з чудовиськом-головним героєм картини. За неофіційними джерелами, мумія у новому фільмі матиме жіночу стать, а дія стрічки відбуватиметься у наші часи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео