Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кіномани очікують продовження "Красуні"

134221 ПЕРЕГЛЯДІВ

Річард Гір провів голосування серед прихильників картини “Красуня”, поставивши питання: чи хочуть глядачі побачити продовження культової стрічки про сучасну Попелюшку. Опитування показало, що продовження фільму буде дуже актуальним.

Голлівудська зірка Річард Гір поставив своїм прихильникам питання у Фейсбуці: чи хочуть вони побачити продовження легендарної картини, яка була знята у 90-ті роки за участю самого актора та Джулії Робертс.

За словами Гіра, якщо його пост набере мільйон лайків в усьому світі, його команда обміркує ідею створення продовження картини. У результаті пропозиція актора набрала необхідну кількість схвалень користувачів інтернету менше ніж за добу. Сам Річард Гір ще не коментував результати голосування. Як відомо, раніше на питання про можливість зняти другу частину “Красуні” актор відповідав без особливого бажання.

Культовому фільму “Красуня” вже виповнилося 25 років. На момент зйомок фільму про американську Попелюшку актору, який грав головного героя-бізнесмена, виповнився 41 рік, а Джулії Робертс, яка тільки починала свою кар’єру у Голлівуді, - 23 роки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео