Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Девід Духовни відзначився на Алеї Слави

187849 ПЕРЕГЛЯДІВ

Актора Девіда Духовни, відомого за роллю агента Малдера у серіалі «Секретні матеріали», нагородили власною зіркою на Алеї Слави у Голлівуді. Закладення іменної зірки Духовни було приурочено до виходу продовження легендарного серіалу.

Девід Духовни лише через багато років після здобуття слави отримав власну зірку у Голлівуді. Днями на Алеї Слави відбулася урочиста церемонія відкриття зірки актора і режисера Духовни. Вважають, що ця подія пов’язана з виходом на екрани продовження культового серіалу “Секретні матеріали” про пригоди таємних агентів, ролі яких виконували Девід Духовни і Джиліан Андерсон.

На церемонію відкриття зірки прийшли близькі Девіда та колеги, у тому числі продюсер “Секретних матеріалів”.

Незважаючи на те, що Девід Духовни погодився на участь у продовженні легендарного детективного серіалу, він сам зізнався, що планує відійти від акторської діяльності і більш серйозно зайнятися режисурою. Перш ніж піти на пенсію, актор, за його словами, хотів би присвятити себе режисерській діяльності і встигнути зробити декілька художніх картин. Сам актор знімався переважно у серіалах — він відомий за ролями у проектах “Секретні матеріали” та “Блудлива Каліфорнія”.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео