Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Том Хенкс зберігає звання найулюбленішої кінозірки

53764 ПЕРЕГЛЯДІВ

Том Хенкс уже вп’яте був удостоєний звання найулюбленішої зірки кіно у Сполучених Штатах. Такий титул йому надало відома компанія, що спеціалізується на дослідженні суспільної думки.

Компанія Harris Poll Online, що проводить суспільні опитування у Сполучених Штатах, оголосила найулюбленішим актором американців Тома Хенкса, відомого за ролями у фільмах “Форрест Гамп”, “Зелена миля” та “Код да Вінчі”. Хенкс перемагає у цій номінації вже п’ятий раз: раніше Harris Poll Online називала його найпопулярнішим актором у 2002, 2004, 2005 і 2013 роках.

Друге місце серед американських акторів дісталося Джонні Деппу, а на третьому — минулорічний переможець Дензел Вашингтон. До топ-5 найулюбленіших акторів американців потрапили також Джон Уейн, який прославився як король вестернів і який помер ще у 1979 році, і Гаррісон Форд.

Найулюбленішою актрисою за підсумками цього року виявилася Сандра Баллок — вона у рейтингу на шостому місці. До першої десятки за симпатіями американців потрапили також Дженніфер Лоуренс, Клінт Іствуд, Бред Пітт і Джулія Робертс.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео