Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мел Гібсон ще раз піде під вінець

241583 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий голлівудський актор Мел Гібсон хоче одружитися вдруге. Актор планує весною влаштувати весілля на Балі. Наречена кінозірки — молода спортсменка Розалінда Росс, молодша за Гібсона на 36 років.

Зірка кіно Мел Гібсон вирішив одружитися. Шлюб з молодою чемпіонкою з кінного спорту Розаліндою Росс буде у знаного актора вже другим: попередньою дружиною актора була Робін Мур, з якою Гібсон прожив 31 рік. Перша дружина народила акторові сімох дітей. Після розлучення з Робін Мур Гібсон тривалий час жив у цивільному шлюбі з росіянкою Оксаною Григор’євою, від цих стосунків у пари народилася дочка.

Тепер актор, якому вже виповнилося 60 років, має намір одружитися з молодою Розаліндою Росс, яка професійно займається кінним спортом. Наречена молодша за Гібсона на 36 років, однак пару це не бентежить.

Весною закохані планують поїхати на Балі, де мають намір одружитися. За попередніми даними, весілля має бути таємним: крім нареченого і нареченої на церемонії не буде більше нікого. Нещодавно у пресі з’явилася інформація про вагітність нової пасії Мела Гібсона, однак це виявилося непідтвердженою чуткою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео