Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому насправді Метью Перрі не зніматиметься у спецвипуску "Друзів"?

214740 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий актор Метью Перрі відмовився зніматися у спецвипуску серіалу “Друзі”. Окремі джерела припускають, що насправді відмова були спричинена не театральною роботою актора, а його проблемами зі здоров’ям.

Після того як було оголошено про возз’єднання друзів з однойменного серіалу для зйомок спеціального випуску, прозвучала інша інформація, згідно з якою на знімальному майданчику збереться не весь початковий акторський склад. Зокрема, не зможе взяти участь у зйомках Метью Перрі, який виконував роль Чендлера Бінга.

За офіційною інформацією відмова Метью Перрі пов’язана з зайнятістю актора у театральних виставах у Лондоні, які проходитимуть саме у цей час, однак за іншими даними, насправді актор має психічну хворобу. За інформацією очевидців, Метью Перрі має звичку розмовляти із самим собою, що говорить про розвиток в актора серйозного психічного захворювання — шизофренії, тож саме вона стала на заваді роботи над фільмом.

Двогодинний спецвипуск найвідомішого комедійного серіалу, участь у якому вже підтвердили Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Лайза Кудроу, Метт Леблан і Девід Швіммер, буде присвячений американському режисеру Джеймсу Берроузу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео