Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Режисер Содерберг повернувся до кінематографа

241664 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий американський режисер Стівен Содерберг, який створив фільми про Друзів Оушена, після трирічної перерви вирішив повернутися до роботи над великим кіно. Найближчим часом Содерберг зніме стрічку “Щасливчик Логан”.

Стівен Содерберг, відомий як режисер картини “Одинадцять друзів Оушена” та двох її продовжень, офіційно повернувся до великого кіно, яке він покинув у 2013 році, вирішивши реалізувати себе як телевізійний режисер.

Содерберг уже розпочав роботу над новою кінопрем’єрою, що називатиметься “Щасливчик Логан”. Головну роль у новому фільмі Содерберга виконає Ченнінг Татум. Цей актор вже працював раніше з Содербергом у картині “СуперМайк”. Стівен Содерберг самостійно підбирав акторів для картини і дуже ретельно вивчав сценарій, вносячи власні правки. Крім того, режисер неодноразово змінював назву майбутньої стрічки.

Зараз на продюсування нової картини претендують одразу три компанії, це питання планують вирішити до 8 лютого, коли буде підписаний договір.

Незважаючи на повернення до великого кіно, Стівен Содерберг не хоче залишати роботу на телебаченні і навіть планує розпочати зйомки третього сезону свого проекту “Лікарня Нікерборгер”.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео