Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тоня Матвієнко обрала пісню для Євробачення

80611 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська співачка Тоня Матвієнко розповіла, яку пісню вона виконуватиме на Національному відборі Євробачення-2016. Пісня з назвою “Tin Whistle” матиме етнічні мотиви і покликана привернути увагу Європи до українського мелосу.

Тоня Матвієнко, дочка відомої української співачки та один з кандидатів на участь у Євробаченні від України, повідомила громадськість про вибір пісні, яку вона виконає на Національному відборі. За словами Тоні Матвієнко, її пісня, що має назву “Tin Whistle”, включає етнічні елементи, зокрема мотиви веснянок, а на початку композиції лунає голос її бабусі, записаний у 80-ті роки. Саме бабуся Антоніна, як розповідає молода співачка, сприяла розвитку музичного таланту та любові до української пісні у її матері, Ніни Матвієнко, який відома артистка передала самій Тоні.

Перший етап відбору до конкурсу Євробачення-2016 відбудеться у суботу 6 лютого, а за тиждень, 13 лютого, пройде другий півфінал відбору.

Тоня Матвієнко, яка 15 січня народила другу дитину, впевнена в своєму рішенні взяти участь у Євробаченні, незважаючи на те, що новонароджена дочка потребує її уваги.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео