Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сергій Притула допоможе кримчанам не забути українську мову

214780 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сергій Притула вирішив допомогти мешканцям окупованого Криму не забути українську мову, для чого збиратиме та передаватиме на півострів дитячі книги. Телеведучий уже передав перші 100 книг українською мовою і тепер шукає підтримку для проведення масової акції.

Відомий телеведучий Сергій Притула розповів про своє рішення щодо допомоги жителям окупованого кримського півострова — телезірка відправлятиме до Криму дитячі книги українською мовою. Притула розповів, що після відправлення ним до Криму першої партії у 100 книг вони швидко знайшли адресатів, після чого телеведучий почав отримувати листи з проханнями надіслати ще книжок. У зв’язку з цим Сергій Притула вирішив продовжити свою місію.

Телеведучий зв’язався з українськими видавництвами, які пообіцяли поділитися книгами для допомоги кримським дітям, крім того, Сергій Притула впевнений, що прості люди нададуть посильну допомогу, якщо створити масову благодійну акцію.

Натхненний таким успіхом і бажанням кримчан долучатися до української літератури, Сергій Притула мріє створити спеціальний ресурс, на який надходитимуть заявки з Криму і який допоможе адресно відправляти книги до Криму. У майбутньому телеведучий навіть планує поставити доставку української літератури на півострів на потік.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео