Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Лів Тайлер назвали найстильнішою актрисою

107493 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американська актриса Лів Тайлер, яка зараз перебуває на останніх місяцях вагітності, стала найбільш стильною актрисою цього року за версією відомого журналу Elle, вручення нагород якого відбулося у ніч на 24 лютого.

У ніч на середу 24 лютого у Лондоні відбулося вручення нагород  "Elle Style Awards 2016", які це відоме модне видання щороку вручає найбільш стильним знаменитостям — актрисам, співачкам та моделям. Цього року у ході 19-ї за рахунком церемонії найбільш стильною телевізійною актрисою назвали Лів Тайлер, яка, до речі, найближчим часом має народити дитину. Незважаючи на те, що актриса перебуває на останніх місяцях вагітності, зірка прийшла на церемонію, при цьому мала дуже гарний вигляд і з задоволенням позувала на камеру. Актриса була вдягнена у стильну синю сукню від Стелли Маккартні, що підкреслювала її стан. Майбутня дитина буде для зірки вже другою — старшому синові актриси нещодавно виповнився рік.

Крім Лів Тайлер, нагород Elle була удостоєна модель Джордан Данн — її назвали найвпливовішою особистістю.

Співачкою року за версією Elle стала Лана Дель Рей, а актрисою року — Елізабет Олсен. Переможницею рейтингу, надавши титул “Ікони стилю”, назвали модель з "Victoria’s Secret" Карлі Клосс.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео