Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Найбагатша претендентка на "Оскар" - Дженніфер Лоуренс

53803 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дженніфер Лоуренс є найбагатшою серед усіх цьогорічних претендентів на престижну кінонагороду “Оскар”. Про таке повідомило видання Forbes. За підсумками журналу актриса протягом року заробила близько 52 мільйонів доларів.

Відомий журнал Forbes повідомив, що Дженніфер Лоуренс, яка є однією з головних претенденток на отримання престижної кінонагороди “Оскар” 2016 року за роль у фільмі “Джой”, за підсумками минулого року заробила найбільше серед усіх цьогорічних номінантів. Як повідомили журналісти видання, з червня 2014 до червня 2015 року актриса заробила близько 52 мільйонів доларів, завдяки чому вона стала лідером відповідного рейтингу, що склав Forbes.

Особливістю Дженніфер Лоуренс стало те, що вона є першою номінанткою на нагороду за роль другого плану, яка змогла заробити такі статки — усі попередні актриси, які були представлені у номінації на “Оскар”, мали не більше 6 мільйонів доларів. Винятком стала лише Сандра Баллок, яка була відзначена номінацією на “Оскар” і при цьому опинилася на першому місці у рейтингу найбільш високооплачуваних актрис за рейтингом Forbes, маючи статки у 51 мільйон доларів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео