Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зірки "Друзів" борються проти дитячого раку

107551 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомі актриси Дженніфер Еністон і Кортні Кокс розпочали боротьбу з дитячою онкологією. Залучивши інших акторів, зірки серіалу “Друзі” влаштували благодійний вечір, кошти від якого підуть на користь дитячої лікарні, що спеціалізується на лікуванні раку.

Актриси, які відомі за ролями у легендарному ситкомі “Друзі”, Дженніфер Еністон і Кортні Кокс, об’єдналися для здійснення допомоги дітям, хворим на рак. Зірки, разом з деякими акторами — Еммою Робертс, Джеймі-Лін Сінгер та іншими влаштували благодійний захід, метою якого буде зібрати кошти для надання допомоги дитячій лікарні “St. Jude”, що спеціалізується на вивченні та розробленні методів подолання дитячої онкології.

Серед усіх учасників заходу Дженніфер Еністон є найактивнішим учасником — актриса вже тривалий час бере участь у благодійних організаціях, зокрема, є послом благодійного фонду, а також програми, що займається проблемою раку грудей.

Еністон допомагає дитячим притулкам, фонду, що займається правами жертв сексуального насилля, а також дітям з притулків, які лишилися без батьків. В одному з дитячих притулків Мексики Дженніфер Еністон та її чоловік Джастін Теру знайшли дівчинку-сироту, яку найближчим часом планують удочерити.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео