Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Роббі Вільямса звинувачують у сексуальних домаганнях

26958 ПЕРЕГЛЯДІВ

Англійського співака Роббі Вільямса та його дружину звинуватили у сексуальних домаганнях. Колишній помічник співака публічно оголосив про домагання зіркової пари на свою адресу і вимагає моральну компенсацію у 25 мільйонів доларів.

Британський поп-співак Роббі Вільямс опинився у центрі скандалу: зірку та його дружину  Айду Филд - Жиль Де Бонфил звинуватили у сексуальних домаганнях. Колишній помічник співака повідомив про те, що Айда неодноразово роздягалася перед ним, просячи оцінити свою фігуру. Такі дії колишній працівник Роббі Вільямса розцінив як сексуальні домагання, на що відреагував поданням позову до суду. У якості моральної компенсації позивач просить 25 мільйонів доларів.

Офіційний представник Роббі Вільямса відповів на такі звинувачення і назвав їх абсолютно безпідставними. Причиною наклепу на співака він назвав звільнення помічника Роббі Вільямса, яке було викликане серйозними підставами.

Перший позов на Роббі Вільямса і його дружину за цим звинуваченням було подано колишнім помічником ще 2015 року, однак незважаючи на недостатність доказів суддя призначив розгляд справи на серпень 2016 року. Слухання відбудуться у суді Лос-Анжелесу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео