Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Діти Елтона Джона не отримають спадок

107552 ПЕРЕГЛЯДІВ

Знаменитий британський співак Елтон Джон повідомив, що його діти не отримають у спадок статки музиканта, оскільки мають з дитинства привчатися досягати всього власною працею.

Сини англійського музиканта Елтона Джона та його чоловіка Девіда Ферніша не отримають у спадок величезні статки співака. Елтон Джон розповів, що прагне, аби його діти вчилися самостійно заробляти і цінували важку працю. Як вважає легендарний співак, отримання спадку зруйнує життя хлопців. Зараз Елтон Джон і його чоловік перебувають у пошуках балансу і намагаються зрозуміти, які статки можна залишити своїм двом синам, щоб вони навчилися самостійно працювати. Співак визнає, що його діти не є звичайними, однак він прагне створити для них хоча б ілюзію нормальності для розвитку у них поваги до грошей та праці.

На даний момент фінансовий стан Елтона Джона дорівнює близько 200 мільйонам фунтів. Двоє синів пари, яка одружилася у 2014 році після 9 років серйозних стосунків, були народжені сурогатною матір’ю у результаті штучного запліднення. Зараз дітям пари Захарі та Елайджі відповідно 5 і 3 роки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео