Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Букмекери роблять прогнози на Євробачення

214999 ПЕРЕГЛЯДІВ

Букмекери вже передбачають, з яким результатом закінчиться міжнародний конкурс Євробачення. За прогнозами, перше місце посяде представник Швеції. Українській представниці Джамалі ж пророкують п’яту сходинку.

Букмекери роблять прогнози щодо Євробачення-2016, перший півфінал якого відбудеться 10 травня. За підсумками, оприлюдненими окремими крупними букмекерськими компаніями, найбільші шанси на отримання першого місця має представник Швеції. Це пояснюється тим, що шведські співаки традиційно займають вищі сходинки у цьому конкурсі.

За підсумками букмекерів, один з головних претендентів на “срібло” у конкурсі — учасник від Росії Сергій Лазарєв. На третьому місці, згідно спеціальних досліджень, мають шанс опинитися представники Австралії, Латвії і Польщі, а четверте місце пророкують Вірменії. Українська співачка Джамала, за даними букмекерів, може посісти на конкурсі п’яте місце. Такі ж шанси ввійти до першої п’ятірки мають представники Азербайджану, Німеччини, Ісландії, Кіпру, Норвегії та Франції.

У 2015 році перше місце на цьому міжнародному конкурсі здобула Швеція, тому нинішній, 61-й конкурс відбудеться у шведській столиці Стокгольмі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео