Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гурт Brutto планує виступати на Євробаченні

53822 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сергій Міхалок, лідер білоруського гурту BRUTTO, хоче представляти рідну країну на Євробаченні 2018 року. Фронтмен скандально відомого гурту пообіцяв влаштувати справжнє шоу і привезти міжнародне пісенне шоу до Мінська.

Сергій Міхалок, який є фронтменом білоруського гурту BRUTTO, відомого раніше як “Ляпіс Трубецкой”, розповів, що хоче представляти свою рідну країну на Євробаченні, яке відбудеться 2018 року. З цим проханням співак звернувся до міністра культури Білорусі.

Міхалок розповів, що вже готова пісня, з якою гурт готовий виступити на міжнародній сцені — він називається “Кімоно” і представлятиме справжнє шоу.

Сам Сергій Міхалок зізнався, що гурт подасть заявку на участь у Євробаченні за умови, якщо з колективу знімуть офіційну заборону і дозволять виступити на батьківщині. За цієї умови колектив зможе продемонструвати у Європі незабутню шоу-програму і здобути перемогу.

Лідер гурту розповів, що BRUTTO уже запросили виступати на Євробаченні від Албанії і Сан-Маріно, однак музиканти відмовилися, оскільки можуть представляти інтереси тільки Білорусі або України.

Зараз BRUTTO займається створенням нових пісень різними мовами, його учасники частково переписують хіти “Ляпіса Трубецького”, який перестав існувати, перетворившись на BRUTTO.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео