Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Руслана бореться за енергетичну незалежність

215123 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома співачка Руслана у зв’язку з Годиною Землі, що проходить у всьому світі 19 березня, нагадала про необхідність економного споживання енергії та важливу проблему Україною енергетичної незалежності.

Українська співачка Руслана Лижичко висловила власне ставлення до Години Землі, що відзначається 19 березня: зірка на власній сторінці у Фейсбуці закликала всіх відмовитися від непотрібних електроприладів та світла не лише в цей день, але й завжди.

Співачка розповіла, що вона та її чоловік Олександр Ксенофонтов уже давно незалежні від російського газу та є повністю енергетично вільними, чому вона дуже радіє і мріє про таку ж незалежність для всієї держави. Так, на власному будинку відоме подружжя встановило сонячні батареї, колектори та вітряки, які забезпечують їхній будинок усім необхідним.

Усім іншим Руслана радить не забувати про актуальні проблеми екології та щодня заощаджувати електроенергію, переходячи на безпечні види джерел. У своєму пості співачка порушила також тему вирубки лісів у Карпатах, яка є вагомою проблемою сучасної України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео