Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Шварценеггер знову рятуватиме світ

188223 ПЕРЕГЛЯДІВ

Арнольд Шварценеггер підтвердив, що виконає головну роль у продовженні серії фільмів про Термінатора — шоста за порядком картина про найпопулярнішого кіборга “Генезис-2” може вийти у 2017 році.

Відомий актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер зізнався, що найближчим часом імовірно виконає вже звичну для нього роль Термінатора. Шоста картина з відомої серії скоріше за все вийде 2017 року. Шварценеггер розповів, що у фільмі про війну людей та машин він знову виконає вже звичну для нього роль, незважаючи на вік — актору вже виповнилося 68 років.

Арнольд Шварценеггер, відповідаючи на питання представників преси, не дав ніяких конкретних пояснень, лише підтвердивши, що такий фільм з’явиться на екранах. Причому актор заявив, що з нетерпінням чекає зйомок.

Як відомо, вихід другої частини картини з назвою “Генезис” вже анонсувався компанією Paramount Pictures, однак пізніше фільм був знятий з прокатного списку.

Остання, п’ята частина культового фільму про кіборга у виконанні Арнольда Шварценеггера вийшла 2015 року. Вона мала назву “Термінатор: Генезис”. Легендарному акторові тоді вже виповнилося 67 років. Перший фільм з цієї серії, знятий Джейсом Камероном, вийшов на екрани 1984 року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео