Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дженніфер Еністон зберігає одяг з 90-х років

Дженніфер Еністон зберігає одяг з 90-х років
215586 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зірка ситкому “Друзі” Дженніфер Еністон зберігає старий одяг, зокрема, їй дорогі речі, які вона носила у 90-ті роки. Як розповіла відома актриса, час від часу старі моделі знову набирають актуальності, тому вона не викидає улюблені речі.

Дженніфер Еністон зізналася, що вона не любить викидати старі предмети гардеробу. Зокрема, актриса зберігає одяг, який вона носила під час зйомок серіалу “Друзі”. Так, у шафі Еністон досі можна знайти джинси з завищеною талією, які були модними у 90-ті роки, коли почали знімати найпопулярніший ситком, що зробив актрису впізнаваною у всьому світі. Так само модними через багато років знову стали червоні лофери з квадратними носами, які дуже любила Дженніфер Еністон у 90-ті роки.

Незважаючи на любов до стилю 90-х років та приємні спогади з цього періоду, одяг і зачіски з епохи 80-х Джен зовсім не подобаються. Зокрема, Еністон з жахом згадує свою коротку зачіску з того періоду.

Зараз актриса розповідає, що головним секретом її чудового вигляду є максимальне прагнення до природності у зовнішності — зачіска і макіяж не мають бути штучними і складними. Крім того, дуже важливо багато відпочивати, вживати здорову їжу і достатньо чистої води.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео