Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Девід Бекхем став дизайнером для ляльок своєї дочки

Девід Бекхем став дизайнером для ляльок своєї дочки
215473 ПЕРЕГЛЯДІВ

Один з найвідоміших футболістів світу Девід Бекхем шиє одяг для доччиних ляльок. Його дружина Вікторія Бекхем поділилася таким знімком в Інстаграмі, чим відповіла на чутки про розлучення, до якого готується пара.

Вікторія Бекхем виклала у соціальній мережі Інстаграм фотографію, на якій її чоловік зайнятий пошиттям одягу для ляльок їхньої чотирирічної дочки Харпер. У якості підпису до фото Вікторія зізналася у коханні до зіркового чоловіка. Таким чином, можна вважати, колишня співачка і модельєр відповіла на чутки про імовірне розлучення з Девідом Бекхемом.

Наймолодша дитина Бекхемів Харпер, незважаючи на те, що їй лише виповнилося чотири роки, вже цікавиться справою, якою займається її зіркова мама. Так, вона вже намагається допомагати Вікторії створювати моделі одягу, про що свідчать фотографії, якими ділиться дружина Девіда Бекхема у соціальних мережах.

Харпер є четвертою дитиною Бекхемів і разом з тим довгоочікуваною дочкою — перші троє дітей, народжені у пари з 1999 до 2005 роки — сини, які вже активно займаються футболом і грають у серйозних дитячих і молодіжних командах. У зв'язку з цим Девід Бекхем не виключає, що у майбутньому діти продовжать його шлях.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео