Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Guns N'Roses повернулися на сцену

Guns N'Roses повернулися на сцену
27054 ПЕРЕГЛЯДІВ

Легендарний рок-гурт Guns N' Roses возз'єднався і вперше за 23 роки зіграв на одній сцені концерт у своєму “золотому” складі. Концерт колективу відбувся у рідному для гурту Лос-Анжелесі.

На початку квітня 2016 року сталася видатна подія для прихильників американського хард-рок-гурту Guns N' Roses – колектив, який розпався 23 роки тому, відіграв разом концерт, що включив 17 пісень гурту. Особливістю події стало те, що інформація про неї стала відома лише за кілька днів до концерту, а більшість квитків були безкоштовними або дуже дешевими. При цьому до залу, у якому Guns N' Roses грали концерт, змогли потрапити лише 500 осіб — музиканти виступали у лос-анжелеському клубі “Трубадур”, виступи у якому на початку кар'єри зробили їх популярними.

Як стверджують різні джерела, вже влітку 2016 року Guns N' Roses має відправитися у більш масштабні концертні тури, зокрема у Мексиці, США і Європі.

Як відомо, причиною розпаду одного з найвідоміших американських рок-гуртів стала серйозна сварка між двома її лідерами Акселем Роузом і Слешем. Музиканти, які пообіцяли ніколи не спілкуватися, дійсно, тримали своє слово протягом 23 років і лише для концерту у “Трубадурі” вони зробили виняток. Як нещодавно зізналися колишні учасники Guns N' Roses, зараз їм більше нічого ділити, тож вони можуть помиритися.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео