Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Том Круз присвятить життя саєнтології

Том Круз присвятить життя саєнтології
188479 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий голлівудський актор Том Круз вирішив пожертвувати всіма своїми статками заради саєнтології — релігії, яку вже давно сповідує. Актор розпродав усе своє майно у Сполучених Штатах і вирішив переїхати до Великої Британії, де міститься резиденція цієї церкви. Таким чином, через вірність церкві Том Круз може залишити трьох своїх дітей без спадку.

Як повідомляють зарубіжні джерела, Том Круз прийняв важливе рішення — актор продав власне майно в Америці і вкладе всі кошти у розвиток церкви, служінню якій він уже давно присвятив своє життя. Так, за отримані від продажу свого майна у США гроші Том Круз разом з лідером саєнтологів Девідом Міскевіджем планують побудувати маєток, який буде перевершувати Букінгемський палац. За зізнанням Круза, він та керівник саєнтологів мріють стати найвпливовішими особами у Британії, перевершивши членів королівської родини.

За інформацією, яку надають американські та британські видання, Том Круз, який є одним з головних членів церкви саєнтологів, отримав пропозицію очолити цей релігійний рух.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео