Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Маколей Калкін попрощається з кіно

Маколей Калкін попрощається з кіно
188592 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американський актор Маколей Калкін, зірка фільму “Сам удома”, оголосив про завершення акторської кар'єри, повідомивши, що планує присвятити себе письменництву і живопису.

Маколей Калкін, який прославився у 1990 році, блискучо зігравши роль Кевіна Маккалістера у фільмі “Сам удома”, повідомив, що залишає світ кінематографу. Відтепер він присвятить своє життя письменництву і живопису, оскільки у свої 35 років втомився від популярності і постійної уваги.

Як відомо, Маколей Калкін став зіркою після виходу у 1990 році картини “Сам удома”. Після цього він знявся у кількох успішних фільмах, у результаті ставши рекордсменом за гонорарами серед дітей. Пізніше кар'єра Калкіна стала стрімко падати і починаючи з підліткового віку актор дуже рідко знімався у кіно. У 2015 році актор знявся у серіалі, який розповідає про життя Кевіна Маккалістера, який подорослішав.

Як повідомляє сам актор, останньою картиною у його кар'єрі має стати фільм “Аладдін Адама Гріна”, який зніме режисер Адам Грін. Ця стрічка входить до категорії аматорських і має вийти у прокат у середині квітня 2016 року.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео