Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Меган Фокс розповіла про свою третю дитину

Меган Фокс розповіла про свою третю дитину
215567 ПЕРЕГЛЯДІВ

Актриса Меган Фокс повідомила про стать дитини, яку має незабаром народити. За інформацією, наданою офіційними джерелами, у родині Меган та актора Брайана Остіна Гріна народиться третій син.

Актриса Меган Фонс, яка скоро втретє має народити, вперше розповіла про стать майбутньої дитини. Зірка “Трансформерів” імовірно народить третього хлопчика. В акторської пари Меган Фокс та Брайана Остіна Гріна вже є двоє дітей — їм відповідно три з половиною і два роки. Актори перебувають у шлюбі з 2010 року, до одруження їхній роман тривав близько шести років.

Даючи інтерв'ю одному з американських джерел, Меган Фокс розповіла, що вагітність дуже впливає на неї. Враховуючи те, що в неї вже є двоє дітей, актрисі ні на що не вистачає часу, у тому числі на сон і відпочинок.

Як відомо, третя незапланована вагітність зірки кіно стала на заваді процесу розлучення акторської пари, який вже було розпочато. Для того, щоб приділити одне одному більше уваги і налагодити стосунки, пара поїхала на відпочинок на Гаваї, де папараці змогли зафіксувати цікавий стан Меган.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео