Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Океан Ельзи» безкоштовно виступить на Донбасі

«Океан Ельзи» безкоштовно виступить на Донбасі
27056 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український рок-гурт “Океан Ельзи” дасть безкоштовний концерт у Маріуполі Донецької області. Про виступ, який відбудеться вже у цьому місяці, повідомили на офіційній сторінці гурту у Фейсбуці.

На офіційній сторінці гурту “Океан Ельзи” у Фейсбуці повідомили про безкоштовний концерт, який український рок-колектив дасть 17 травня у Маріуполі Донецької області. Як стало відомо, програма концерту включатиме кілька найбільш відомих композицій культового українського гурту, а також проведе публічну презентацію нових пісень, що ввійдуть до альбому, який зараз створюється.

Концерт “Океан Ельзи” відіграє у спортивному комплексі “Іллічівець”, який вміщує до 15 тисяч осіб. Для тих, хто не встигне потрапити всередину спортивного комплексу на концерт, зовні на площі, де вміщується ще 20 тисяч осіб, встановлять великий екран, на якому можна спостерігати виступ.

Скоріше за все рішення відіграти безкоштовний концерт учасники гурту прийняли завдяки флешмобу, який провели жителі міста, запрошуючи музикантів провести концерт.

Як розповіли музиканти “Океану Ельзи”, найближчим часом має вийти новий альбом рок-гурту, пісні до якого вже майже готові.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео